Uncategorized

De ce trebuie să ținem cont atunci când alegem un produs?

Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, Cesiro vă prezintă produsul Set Complet Serviciu de Masă, Maritim, Cesiro, Alb Ivoire cu bluemarin. Acest produs de înaltă calitate și în același timp foarte elegant este extrem de practic și util pentru orice tip de eveniment, în restaurante, în casă împreună cu familia, duminica ori în zilele de sărbătoare, sau pentru orice alt tip de locații turistice. Este conceput atât pentru 4 cât și pentru 6 persoane, în diferite variante, ca de exemplu, serviciu de masă de 12 piese, serviciu de masă de 16 piese, serviciu de masă de 18 piese sau serviciu de masă de 24 piese. De asemenea, există model și cu suprafață lucioasă, iar marginea este prevăzută cu striații de culoare bluemarin.

Pe această cale, mulțumim Rețete Papa Bun pentru cuvintele frumoase si efortul minunat pe care l-ați depus pentru prezentarea produsului nostru atât pe pagina de facebook, cât și pe pagina de concursuri și colaborări a d-voastră.

În continuare, vă facem cunoscut setul Serviciu de Masă Alb Ivoire cu Bluemarin, comandat de către oamenii minunați de la Rețete Papa Bun, iar dacă v-a plăcut acest video puteți accesa Cesiro.ro pentru a putea vedea si celelalte produse.

Link-uri utile:

Pentru a accesa Rețete Papa Bun intră aici: shorturl.at/hksM7

Pentru a vizualiza produsul nostru în pagina de Facebook Rețete Papa Bun, intră aici: shorturl.at/hiwI6

Pentru a vizualiza produsul în pagina noastră de Facebook accesează acest link: shorturl.at/dhkly

Pentru a vizualiza produsul nostru în pagina Concursuri și colaborări a Rețete Papa Bun, accesează: shorturl.at/cjINP

Dacă dorești să ai acces și la celelalte opțiuni ale aceluiași produs, intră aici: shorturl.at/rvF36

Dacă dorești să revezi video-ul prezentat de Rețete Papa Bun accesează acest link: shorturl.at/brsxA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *